OM FORNEBU YOGAFESTIVAL

FINN DIN YOGA - FÅ EN BEDRE HVERDAG!

Gi deg selv det beste utgangspunktet for høsten.

Fornebu yogafestival ble etablert i troen på at "din" yoga øker livskvaliteten. Derfor ønsker vi å være en arena der ulike mennesker møter ulike typer yoga og lærere for å finne sin match.

Vi har alle ulike behov og er på ulike stadier i livet. Og selv om alle typer yoga har noen felles elementer, så kan de være svært ulike også. Dermed kan en yoga som endrer ditt liv være helt meningsløs for en annen. Eller så kan det ha skjedd noe i livet ditt, som gjør at den yogaen du fant meningsløs for 5 år siden, nå er den du trenger aller mest.

Kanskje er du en erfaren yogi, som er lysten på å utvide horisonten eller teste en ny lærer? Eller har du en favorittlærer på programmet i år? Eller vil du bare nyte en hel dag i vakre omgivelser, sammen med andre yogainteresserte? Denne festivalen er for deg, uansett nivå og ambisjoner. Velkommen!

KORT OPPSUMMERT

OVERSIKT I TALL:

24.

August på Punkt.

16

Yogatimer / foredrag

13

Yogalærere / foredragsholdere

Yoga + hverdagen. Bruk festivalen til å finne den yogaformen eller-læreren som passer inn i din hverdag. Det er da du virkelig får utbytte av de mange fordelene med yoga.

FOR NYBEGYNNERE

Du er aldri for fersk til å bli med på denne festivalen!

For enkelhets skyld tipser vi om hvilke timer som er best egnet for mer erfarne yogis. Det er kun fordi nybegynnere kan slite med å henge med og dermed ikke få et godt utbytte av timen.

Vi tør påstå at det ikke finnes noe bedre å være fersk i enn nettopp yoga, siden yoga handler om deg, dine forutsetninger, din kropp og din praksis. Det finnes derfor ikke  noe verdensmesterskap i yoga.

Så ta med deg en yogamatte og kom som du er.

FOR ERFARNE YOGIS

Takk for interessen for en helt ny festival!

Kjære yogaentusiast, vår erfaring er at du kalles nettopp det av en grunn. Vi er enormt takknemlige for all støtte og engasjement vi har mottatt fra yogamiljøet. Og det er med stor stolthet vi presenterer festivalens aller første program.

Vi håper du finner både etablerte favoritter og muligheter til å utfordre deg selv eller teste noe nytt.

Vi gleder oss til å tilbringe dagen sammen med deg i august!

Namaste.

Ishvara Pranidhana. Vi er en liten, men viktig del av noe større.

Programmet til Fornebu yogafestival 2019 er klart!

OM GRUNNLEGGERNE

Fornebu yogafestival ble etablert våren 2019 og avholdes første gang 24. august samme år. Grunnleggerne av festivalen er Hilde Thorning Øverås (eier av Fornebu Yoga) og Tine Kvithyll (eier av Markedsansvarlig AS), som begge både bor og jobber på Fornebu.

Etter å ha vært naboer og hatt barn i samme barnehage noen år, ble de først ordentlig kjent med hverandre i det de begge fulgte hver sin karrieredrøm, samtidig som Tine ble fast inventar på kurs hos Fornebu yoga. Og da Hilde etter hvert lanserte idéen om en egen yogafestival på Fornebu visste begge at det var noe de gjerne ville gjøre sammen.

Portrettbilde av grunnlegger Hilde Th Øverås

HILDE TH. ØVERÅS

Grunnlegger, daglig leder og fagansvarlig

Eier av boutique studioet Fornebu yoga.

Hilde har sin grunnutdanning (RYT 200) i Viryayoga ved Nordiska Yogainstitutet og er også diplomert Viryayogalærer med videreutdanning i bl.a. barselyoga, Vinyasa, restorative yoga og diverse kurs innen Viryayoga/Viryametoden.

Grunnpilarene i Hildes formidling er foreningen av gammel visdom og moderne vitenskap med et glimt, og verdien av "vanlighet".


Kjære deltaker:
Ideen om en yogafestival ble født, vokste i stillhet inni meg og ble en realitet gjennom støtte og motivasjonen til å skape en positiv event på Fornebulandet. Takk for din interesse og dermed ditt bidrag til en dråpe i fellesskapsbegeret. Du er en liten, men viktig del av noe større. Jeg tror at vi alle har en minste lille fellesnevner, og i denne ligger mye godt og der er vi representert i hverandre: i åpenhet, i kjærlighet i og visdom. - Hilde

Kjære fordragsholdere/instruktører: Fra kjernen av min væren uttrykker jeg min takknemlighet for at du takket ja til invitasjonen om å dele av deg selv, din kunnskap og interesse, og på denne måten bli en hjørnesten i Fornebu yogafestivals hus. Jeg vil samtidig si deg at jeg vet det krever mye å være gründer, ta av og på alle hattene, men bak deg har du et felleskap som støtter deg og heier på deg. Det er kanskje ikke det enkleste valget, derimot kanskje et godt valg likevel. - Hilde

Portrettbilde av grunnlegger Tine Kvithyll - Markedsansvarlig

TINE KVITHYLL

Grunnlegger, styreleder og markedsansvarlig

Eier av Markedsansvarlig AS, som hjelper små- og mellomstore bedrifter med strategi, visuell kommunikasjon og digital markedsføring. 

Arbeidet med Fornebu yogafestival forener Tines lidenskap for fagfeltet sitt med hennes engasjement for lokalt næringsliv, gode kundeopplevelser, og en nyoppdaget kjærlighet til yoga.

Fra en nybegynner til en annen: Ærlig talt så liker jeg generelt ikke å være nybegynner. Det føles stort sett bedre å gjøre noe jeg mestrer godt. Men akkurat yoga synes jeg faktisk det er helt greit å være ny i! Fordi yoga handler om meg, min kropp, mitt hode og min reise. Dermed er det egentlig ikke snakk om at jeg er nybegynner i yoga, men at jeg er der jeg skal være akkurat nå. Og jeg aner ikke hvordan de andre i yogaklassen ser ut når de holder på (fordi jeg er for opptatt med meg og mitt), men selv ser jeg garantert ikke ut som de inspirerende yogabildene på instagram. Noen ganger klarer jeg ikke sitte på knærne engang. Men så plutselig oppdager jeg at pusten min beveger seg naturlig inn og ut med de ulike bevegelsene, eller at kroppen klarer noe som virket umulig for 1 uke siden. Og det er så herlig! En ting til: ikke bestill billett for vår del og ikke la vær for noen andre - bestill billett fordi du er nysgjerrig på om yoga kan gi deg den endringen du håper på. - Tine

LOKAH SAMASTAH SUKINOH BHAVANTU

May all beings everywhere be happy and free, and may the thoughts, words, and actions of my own life contribute in some way to that happiness and to that freedom for all.

Rull til toppen