Personvernerklæring

Personvernerklæring Fornebu yogafestival AS

Org.nr.: 922434042

 

Denne personvernerklæringen gjelder Fornebu yogafestival AS sin behandling av personopplysninger av deltakere på festivalen, besøkende på nettsiden www.fornebuyogafestival.no og dem som på annen måte er i kontakt med Fornebu yogafestival AS.

 

For å bestille billetter til Fornebu yogafestival, må du legge igjen opplysninger som fornavn, etternavn, epost og telefonnummer. Dette er nødvendig for at vi skal kunne sende deg bestillingsbekreftelse og billetter til festivalen, eller kontakte deg om eventuelle endringer eller annen praktisk informasjon du må vite om. Vi er nødt til å oppbevare disse opplysningene på grunn av sporbarhet i regnskapet, og for å kunne håndtere eventuelle henvendelser/klager.

Fornebu yogafestival verken bytter eller selger noen personopplysninger til tredjepart. Alle våre medarbeidere har taushetsplikt, og du som kunde kan være helt sikker på at vi tar datasikkerheten på alvor. Vi følger også alle lover og regler som gjelder håndtering av personopplysninger.

 

Benyttelse av tredjepart

Fornebu yogafestival benytter seg av enkelte tjenester fra tredjepart som vil få tilgang til deler av personopplysninger som navn og e-postadresse. Vi vil ikke benytte oss av tredjepartsleverandører som ikke har de samme strenge og lovpålagte kravene til håndtering av personvernopplysninger.

  • Hoopla:Vi benytter oss av Hoopla sitt billettsystem. De holder til i Trondheim, og du kan lese om deres personvernerklæring her.
  • MailChimp: Vår elektroniske nyhetsbrevsleverandør er MailChimp. Du vil ikke registreres på nyhetsbrevslistene våre med mindre du selv har bekreftet at du ønsker å motta nyhetsbrev fra oss. I MailChimp-systemet ber vi kun om at du oppgir navn og e-postadresse. Du kan når som helst melde deg av nyhetsbrevslisten vår ved å trykke på “avmeld”-knappen nederst i e-postene/nyhetsbrevene vi sender deg. Les mer om MailChimps retningslinjer for personvern.
  • Google:Vi bruker Google Analytics til å spore hvordan de besøkende bruker nettstedet vårt, og hvor effektive våre digitale annonser på Google Ads eller andre digitale kanaler er. Vennligst les Googles retningslinjer for personvern samt spesifikk informasjon om Google Analytics.

 

Informasjonskapsler / Cookies

For å optimalisere brukeropplevelsen på nettsiden og markedsføringen vår, benytter vi informasjonskapsler (cookies). Informasjonskapsler er små tekstfiler som lagres på din harddisk. Informasjonskapslene inneholder blant annet informasjon om navigasjon, tid for besøk, nettleserversjon m.m. Denne funksjonen kan du slå av i din nettleser, men være obs på at enkelte funksjoner på nettsiden også kan bli skrudd av.

Eksempler på informasjonskapsler vi benytter:

  • Google Analytics
  • Facebook

 

Lagringstid

Vi lagrer dine personopplysninger hos oss så lenge det er nødvendig med det formål personopplysningene ble samlet inn for.

 

Dine rettigheter

Du har rett til å kreve innsyn i hvilke personopplysninger vi har om deg. Med unntak av lovpålagte krav innen f.eks. bokføring, kan du til enhver tid be oss rette eller slette opplysninger vi har om deg. Du kan lese mer om dine rettigheter på Datatilsynets nettside.

 

Klager

Dersom du mener at vår behandling av personopplysninger ikke stemmer med det vi her har beskrevet eller at vi på annen måte bryter personvernlovgivningen, så kan du klage til Datatilsynet. Du finner informasjon om hvordan du kontakter Datatilsynet på Datatilsynets nettsider.

 

Kontaktinformasjon

Dersom du har spørsmål til oss om personvernerklæring eller data vi har registrert på deg, ta gjerne kontakt med oss på tine@fornebuyogafestival.no

 

Det vil til enhver tid være Fornebu yogafestival AS som er ansvarlige for personopplysninger som samles inn hos oss. Vi er ansvarlige for å kvalitetssikre våre systemer samt melde inn eventuelle avvik i henhold til lovverket.

Denne erklæringen inneholder opplysninger du har krav på når data du har lagt inn hos oss behandles, ref personopplysningsloven §19 og personopplysningsloven §18 1. ledd.