PROGRAM

LØRDAG

24. august 2019

YOGA, PILATES OG FOREDRAG

På årets festival kan du velge mellom 12 ulike yoga- og pilatesklasser og 5 foredrag! Vær med på én klasse eller sju, eller lag din egen miks av yoga, pilates og foredrag.

Pass på at klassene/foredragene du ønsker å være med på ikke overlapper hverandre.

Er yogaverdenen ukjent for deg, kan det være vanskelig å velge mellom de ulike yogaklassene. Så ta gjerne kontakt dersom du lurer på hvilken yogaklasse som passer best for deg!

ÅPENT FESTIVALOMRÅDE

I ånd med vår inviterende og inkluderende filosofi, har vi valgt å beholde festivalområdet åpent for alle. Så om du bare er nysgjerrig på hva en yogafestival er eller vil ha med hele familien på festivalområdet, så er alle velkommen til oss. Det er kun å delta på klassene og noen av foredragene du trenger billett til.

OBS! Om du ønsker å delta på en klasse/foredrag er det best å ha kjøpt billett på forhånd, siden disse har en begrensning på antall deltakere.

NANSENPARKEN

Disse yogatimene avholdes utendørs, i et åpent telt. Teltet ligger et par minutter å gå fra Punkt., inne i Fornebus idylliske Nansenparken.

Når Hva Hvem Pris
06.30 - 07.45 Solhilsen Flow (inkl. frokostsmoothie) Hilde Th. Øverås 290,-
09.00 - 10.30 Ashtanga Vinyasa yoga Vibeke Klemetsen 310,-
11.00 - 12.30 Bikram yoga Joachim Skibenes 300,-
13.00 - 14.15 Yin & Yang flow Suleman Ahmed 300,-
14.45 - 16.00 Pilates Renate Alexandersen GRATIS
16.15 - 17.30 Virya mobility & strength Hilde Th. Øverås & Hilde Karlsen 300,-
18.00 - 19.15 Slow flow Inger-Marie Schuman 290,-

Soloppgangsyoga (vinyasa) og smoothie fra Seeds. kl. 06.30-07.45.

Instruktør: Hilde Øverås. Hvor: Nansenparken. 75 min.

En dynamisk "god morgen" vinyasa klasse for alle nivåer med bla. solhilsner, stående flow. Avsluttes med sittende serie og avspenning. Etter endt klasse venter en herlig smoothie fra Seeds. Husk å ta med yogamatte!
kr 305,00

 

Ashtanga vinyasa yoga kl. 09-10.30

Instruktør: Vibeke Klemetsen.  Hvor: Nansenparken. 90 minutter.

Ashtanga yoga er en dynamisk yogastil, hvor pust, bevegelse og meditasjon forenes. Ashtanga yoga passer i prinsippet for alle, man starter bare med forskjellige utgangspunkt. Husk yogamatte.
kr 335,00

 

Bikram yoga kl. 11.00-12.30

Instruktør: Joachim Skibenes. Hvor: Nansenparken. 90 min.

26 øvelser, 2 sett av hver øvelse i totalt 90 minutter. Hver øvelse er en oppvarming til neste øvelse, og til sammen komplementerer de hverandre for å trene hele kroppen. En kropp i balanse gir et sinn i balanse, og økt energi følger med. Husk yogamatte!
kr 325,00

 

Yin & Yang flow. Kl. 13.00-14.15

Instruktør: Suleman Ala K’in Malik. Hvor: Nansenparken. 75 min.

Du vil bli guidet gjennom bevegelse synkronisert med pust, pusteteknikk og dypere meditasjon ved hjelp av healende musikk og instrumenter. Timen er nøye sammensatt for å gi en helhetlig opplevelse og gjenopprette balansen mellom Yin & Yang. Yin er det jordiske, feminine og Yang det himmelske, maskuline. Vi praktiserer Yoga for å forene disse to kreftene. Hvordan klare å gi og samtidig ta imot. Omfavne det ekstroverte og det introverte, det lyse og det mørke, aktive og passive. Gi slipp på blokkeringer, spenninger og ubevisste tankemønstre. Lære å kjenne etter, lytte, åpne opp, reparere. Avsluttes med en kort soundhealing. Denne klassen passer godt for både nybegynnere og viderekomne som ønsker å finne inspirasjon og fordype seg i seg selv som leder til en god, indre atmosfære. Husk yogamatte.
kr 315,00

 

Pilates. Kl. 14.45-16.00

Instruktør: Renate Alexandersen Hvor: Nansenparken. 75 min.

En introduksjon i pilates grunnprinsipper og en fin intro for nybegynnere til treningsformen. Gjennom timen gjør vi øvelser med mulighet for mer avanserte variasjoner for viderekommende - så det vil være en super treningsøkt for alle som ønsker å bli støl og sterk! Ta med matte.
kr 315,00

 

Virya yoga: Strenght & Mobility Kl. 16.15-17.30

Instruktører: Hilde Øverås og Hilde Karlsen. Hvor: Nansenparken. 75 min.

En dynamisk yogatime med en funksjonell twist. Utforsk kroppens potensiale og begrensinger med oppmerksom bruk av musklene. La musklene du forlenger i en "stretch" være aktive og bruk leddene slik de er skapt for og brukes. Bygg styrke, vær nysgjerrig på pusten, lek med balansen og la hodet få spesifikke, færre ting å tenke på. Stillingene holdes 1-3 minutter og klassen avsluttes med avspenning. Fordelaktig med erfaring i fysisk yoga/aktivitet, men nybegynnere er velkommen. Husk matte!
kr 315,00

 

Slow Flow yoga Kl. 18.00-19.15

Instruktør: Inger Marie Schumann. Hvor: Nansenparken. 75 min.

En deilig time i et litt roligere tempo. Vi roer nervesystemet og finner tilbake til pusten og kroppen vår. Yogastillingene holdes litt lengre og passer perfekt etter en lang dag på yogamatten. Vi starter med en rolig oppvarming av hele kroppen. Timen avsluttes med hofteåpnere og noen deilige yinstillinger, før avspenning og savasana. Timen passer for alle. Husk matte.
kr 275,00

GAD - Punkt.

GAD - Punkt. er det høye, grå bygget på Punkt. hvor Fornebu Yoga har sine lokaler. Disse timene vil foregå innendørs. De første 2 timene er forbeholdt barn (de aller minste kommer i følge med en voksen). De 3 siste timene er blant våre roligere yogaklasser.

Når Hva Hvem Pris
09.00 - 10.00 Familieyoga (3-6 år). 1 barn og 1 voksen deltar sammen Kamilla Seljelid 250,- (per par)
10.15 - 11.15 Barneyoga 8-12 år Kamilla Seljelid 200,-
11.45 - 13.15 The Yin Journey Kristiane Bryn 300,-
13.45 - 15.15 Yogaterapi: Roll & Release Magnhild Krogh 300,-
15.30 - 16.45 Kundalini yoga May Katrin Pedersen 300,-

Familieyoga - en voksen med barn 3-6 år. kl. 09-10

Instruktør: Kamilla Seljelid. Hvor: GAD (Punkt.). 60 min.

Barn fra 2/3 år til 6/7 år, sammen med en voksen. PRISEN ER FOR ET PAR, DVS EN VOKSEN OG ETT BARN. M.a.o. en billett gjelder en voksen og ett barn.
kr 275,00

Barneyoga 8 - 12 år. Kl. 10.15-11.15

Instruktør: Kamilla Seljelid. Hvor: GAD (Punkt.) 60 min.

Barneyoga er fullstendig ulikt yoga for voksne, og samtidig er det helt likt. I barneyoga gjør vi yoga på barns premisser, fra der de ser verden. Vi fokuserer vi på lek, latter og lyder, mens vi beveger kroppene våre inn i alle mulige finurlige posisjoner. En barneyogatime kan ta oss med på en yogareise for å oppleve safari i Afrika, leve som aper i Amazonas, besøke Pocahontas i Amerika eller møte dinosaurer i oldtiden. Barneyoga kan også by på hinderløyper, timer med tema, jorda rundt, sanglek, yogadans og mye, mye mer! Dette er en konkurranse /- og prestasjonsfri aktivitet for barna der det er rom for alle akkurat sånn som de er.
kr 220,00

The Yin Journey (yin yoga) kl. 11.45-13.15

Instruktør: Kristiane Bryn. Hvor: GAD (Punkt.). 90min. 

The Yin Journey er en magisk reise som må oppleves. I det vi legger oss ned på matten og overgir oss til nået begynner en reise. Vi reiser ut av hodet og inn i kroppens verden. Vi reiser inn i kroppens intelligens som selv vet hva vi trenger akkurat nå og hvor reisen skal gå i den høyeste naturlighet. Vi reiser fra det fysiske til det energetiske. Vi gir slipp på ting vi holder på, energetiske blokkeringer og vi åpner oss, både som en kropp men også som en bevissthet og reisen går dypere. Vi balanseres, vi møter oss selv, vår natur og naturlige tilstand, velvære og ro, nytelse og finner på bunnen av det hele, kjærlighet. Passer alle. Ullmatter, puter og pledd finnes til gratis utlån.
kr 325,00

Yogaterapi: Roll & Release Kl. 13.45-15.15

Instruktør: Magnhild Krogh. Hvor: GAD. (Punkt.) 90 min.

Yogaterapitimen til Magnhild henter inspirasjon fra psykomotorisk fysioterapi, yoga og fascial release/bindevevsterapi. Vi har fokus på livets spor i kroppene vår. De kroppslige sporene settes utifra bevegelsene vi gjør med kroppene våre og pustens påvirkning, men også fra mentale og følelsemessige erfaringer vi bærer med oss. Vi bruker i denne timen massasjeballer til egenmassasje for å påvirke muskulatur og bindevev, samt nervesystemet. Du kan forvente en helt rolig yogatime der vi lytter innover, gjør rolige bevegelser og strekker. Alt av utstyr finnes på stedet til gratis utlån.
kr 325,00

Kundalini yoga med gong. Kl. 15.30-16.45

Instruktør: May Katrin Pedersen Hvor: GAD (Punkt.) 75 min.

En Kundalini yoga time består av Inn-toning, oppvarming, en fysisk serie, avspenning, meditasjon og ut-toning. Tema for timen er pusten vår, og helsefordeler av ulike pusteteknikker – i kombinasjon med fysiske øvelser og meditasjoner. Vi åpner opp i brystet og i hjerteområdet vårt, øker lungekapasitet og skaper mer sirkulasjon. Det blir også innslag av Gong og healende vibrasjon. Alt utstyr finnes på stedet gratis til utlån.
kr 325,00

Fornebupiloten

Fornebupiloten ligger på Punkt. Her har du anledning til å få med deg hele 2 foredrag av den svært populære og anerkjente Ivar Vehler, i tillegg til 3 gratis foredrag! De gratis foredragene krever ingen påmelding, mens de med Ivar Vehler melder du deg på via vårt billettsystem.

Når Hva Hvem Pris
10.00 - 10.20 Foredrag: ryggen Klinikk for Alle Fornebu AS GRATIS
10.30 - 10.50 Foredrag: graviditet og yoga Oslo Kvinnehelsesenter GRATIS
11.00 - 12.30 Foredrag: Selvledelse Ivar Vehler 350,-
15.00 - 15.20 Foredrag: ansiktsyoga Maja Ottesen GRATIS

Foredrag: Tilstedeværelse og selvledelse i en hektisk hverdag - hvordan redusere ditt stress og øke din kapasitet? kl. 11.00-12.30

Hvem: Ivar Vehler. Hvor: Fornebupiloten (Punkt.) 90 min.

Ivar kombinerer faglig innsikt med praktisk kjennskap til dype utviklingsprosesser når han snakker om tilstedeværelse og selvledelse. Han er sosiolog fra UiO med spesialisering i ledelse fra University of California, Berkeley. I det daglige jobber han med leder - og organisasjonsutvikling i private - og offentlige organisasjoner. Samtidig leder han en instruktørutdannelse i mindfulness. Vehler har utgitt boken «Orkanens Øye - om mindfulness og selvledelse» og er en av tre lærere i en ettårig fordypning i mindfulness. Ivar har trent mennesker fra mange ulike miljøer i mindfulness, alt fra jagerflyvere til toppidrettsutøvere.
kr 375,00

NANSENPARKEN

Disse yogatimene avholdes utendørs, i et åpent telt. Teltet ligger et par minutter å gå fra Punkt., inne i Fornebus idylliske Nansenparken.

Når Hva Pris
06.30 - 07.45 SOLHILSEN FLOW (inkl. frokostsmoothie) - Hilde Th. Øverås 290,-
09.00 - 10.30 ASHTANGA VINYASA YOGA - Vibeke Klemetsen 310,-
11.00 - 12.30 BIKRAM YOGA - Joachim Skibenes 300,-
13.00 - 14.15 YIN & YANG FLOW - Suleman Ahmed 300,-
14.45 - 16.00 PILATES - Renate Alexandersen GRATIS
16.15 - 17.30 VIRYA MOBILITY & STRENGTH - Hilde Th. Øverås & Hilde Karlsen 300,-
18.00 - 19.15 SLOW FLOW - Inger-Marie Schuman 290,-

Soloppgangsyoga (vinyasa) og smoothie fra Seeds. kl. 06.30-07.45.

Instruktør: Hilde Øverås. Hvor: Nansenparken. 75 min.

En dynamisk "god morgen" vinyasa klasse for alle nivåer med bla. solhilsner, stående flow. Avsluttes med sittende serie og avspenning. Etter endt klasse venter en herlig smoothie fra Seeds. Husk å ta med yogamatte!
kr 305,00

 

Ashtanga vinyasa yoga kl. 09-10.30

Instruktør: Vibeke Klemetsen.  Hvor: Nansenparken. 90 minutter.

Ashtanga yoga er en dynamisk yogastil, hvor pust, bevegelse og meditasjon forenes. Ashtanga yoga passer i prinsippet for alle, man starter bare med forskjellige utgangspunkt. Husk yogamatte.
kr 335,00

 

Bikram yoga kl. 11.00-12.30

Instruktør: Joachim Skibenes. Hvor: Nansenparken. 90 min.

26 øvelser, 2 sett av hver øvelse i totalt 90 minutter. Hver øvelse er en oppvarming til neste øvelse, og til sammen komplementerer de hverandre for å trene hele kroppen. En kropp i balanse gir et sinn i balanse, og økt energi følger med. Husk yogamatte!
kr 325,00

 

Yin & Yang flow. Kl. 13.00-14.15

Instruktør: Suleman Ala K’in Malik. Hvor: Nansenparken. 75 min.

Du vil bli guidet gjennom bevegelse synkronisert med pust, pusteteknikk og dypere meditasjon ved hjelp av healende musikk og instrumenter. Timen er nøye sammensatt for å gi en helhetlig opplevelse og gjenopprette balansen mellom Yin & Yang. Yin er det jordiske, feminine og Yang det himmelske, maskuline. Vi praktiserer Yoga for å forene disse to kreftene. Hvordan klare å gi og samtidig ta imot. Omfavne det ekstroverte og det introverte, det lyse og det mørke, aktive og passive. Gi slipp på blokkeringer, spenninger og ubevisste tankemønstre. Lære å kjenne etter, lytte, åpne opp, reparere. Avsluttes med en kort soundhealing. Denne klassen passer godt for både nybegynnere og viderekomne som ønsker å finne inspirasjon og fordype seg i seg selv som leder til en god, indre atmosfære. Husk yogamatte.
kr 315,00

 

Pilates. Kl. 14.45-16.00

Instruktør: Renate Alexandersen Hvor: Nansenparken. 75 min.

En introduksjon i pilates grunnprinsipper og en fin intro for nybegynnere til treningsformen. Gjennom timen gjør vi øvelser med mulighet for mer avanserte variasjoner for viderekommende - så det vil være en super treningsøkt for alle som ønsker å bli støl og sterk! Ta med matte.
kr 315,00

 

Virya yoga: Strenght & Mobility Kl. 16.15-17.30

Instruktører: Hilde Øverås og Hilde Karlsen. Hvor: Nansenparken. 75 min.

En dynamisk yogatime med en funksjonell twist. Utforsk kroppens potensiale og begrensinger med oppmerksom bruk av musklene. La musklene du forlenger i en "stretch" være aktive og bruk leddene slik de er skapt for og brukes. Bygg styrke, vær nysgjerrig på pusten, lek med balansen og la hodet få spesifikke, færre ting å tenke på. Stillingene holdes 1-3 minutter og klassen avsluttes med avspenning. Fordelaktig med erfaring i fysisk yoga/aktivitet, men nybegynnere er velkommen. Husk matte!
kr 315,00

 

Slow Flow yoga Kl. 18.00-19.15

Instruktør: Inger Marie Schumann. Hvor: Nansenparken. 75 min.

En deilig time i et litt roligere tempo. Vi roer nervesystemet og finner tilbake til pusten og kroppen vår. Yogastillingene holdes litt lengre og passer perfekt etter en lang dag på yogamatten. Vi starter med en rolig oppvarming av hele kroppen. Timen avsluttes med hofteåpnere og noen deilige yinstillinger, før avspenning og savasana. Timen passer for alle. Husk matte.
kr 275,00

GAD - Punkt.

GAD - Punkt. er det høye, grå bygget på Punkt. hvor Fornebu Yoga har sine lokaler. Disse timene vil foregå innendørs. De første 2 timene er forbeholdt barn (de aller minste kommer i følge med en voksen). De 3 siste timene er blant våre roligere yogaklasser.

Når Hva Pris
09.00 - 10.00 FAMILIEYOGA (3-6 ÅR): 1 barn og 1 voksen deltar sammen - Kamilla Seljelid 250,- (per par)
10.15 - 11.15 BARNEYOGA 8-12 år Kamilla Seljelid 200,-
11.45 - 13.15 THE YIN JOURNEY - Kristiane Bryn 300,-
13.45 - 15.15 YOGATERAPI: ROLL & RELEASE - Magnhild Krogh 300,-
15.30 - 16.45 KUNDALINI YOGA - May Katrin Pedersen 300,-

Familieyoga - en voksen med barn 3-6 år. kl. 09-10

Instruktør: Kamilla Seljelid. Hvor: GAD (Punkt.). 60 min.

Barn fra 2/3 år til 6/7 år, sammen med en voksen. PRISEN ER FOR ET PAR, DVS EN VOKSEN OG ETT BARN. M.a.o. en billett gjelder en voksen og ett barn.
kr 275,00

Barneyoga 8 - 12 år. Kl. 10.15-11.15

Instruktør: Kamilla Seljelid. Hvor: GAD (Punkt.) 60 min.

Barneyoga er fullstendig ulikt yoga for voksne, og samtidig er det helt likt. I barneyoga gjør vi yoga på barns premisser, fra der de ser verden. Vi fokuserer vi på lek, latter og lyder, mens vi beveger kroppene våre inn i alle mulige finurlige posisjoner. En barneyogatime kan ta oss med på en yogareise for å oppleve safari i Afrika, leve som aper i Amazonas, besøke Pocahontas i Amerika eller møte dinosaurer i oldtiden. Barneyoga kan også by på hinderløyper, timer med tema, jorda rundt, sanglek, yogadans og mye, mye mer! Dette er en konkurranse /- og prestasjonsfri aktivitet for barna der det er rom for alle akkurat sånn som de er.
kr 220,00

The Yin Journey (yin yoga) kl. 11.45-13.15

Instruktør: Kristiane Bryn. Hvor: GAD (Punkt.). 90min. 

The Yin Journey er en magisk reise som må oppleves. I det vi legger oss ned på matten og overgir oss til nået begynner en reise. Vi reiser ut av hodet og inn i kroppens verden. Vi reiser inn i kroppens intelligens som selv vet hva vi trenger akkurat nå og hvor reisen skal gå i den høyeste naturlighet. Vi reiser fra det fysiske til det energetiske. Vi gir slipp på ting vi holder på, energetiske blokkeringer og vi åpner oss, både som en kropp men også som en bevissthet og reisen går dypere. Vi balanseres, vi møter oss selv, vår natur og naturlige tilstand, velvære og ro, nytelse og finner på bunnen av det hele, kjærlighet. Passer alle. Ullmatter, puter og pledd finnes til gratis utlån.
kr 325,00

Yogaterapi: Roll & Release Kl. 13.45-15.15

Instruktør: Magnhild Krogh. Hvor: GAD. (Punkt.) 90 min.

Yogaterapitimen til Magnhild henter inspirasjon fra psykomotorisk fysioterapi, yoga og fascial release/bindevevsterapi. Vi har fokus på livets spor i kroppene vår. De kroppslige sporene settes utifra bevegelsene vi gjør med kroppene våre og pustens påvirkning, men også fra mentale og følelsemessige erfaringer vi bærer med oss. Vi bruker i denne timen massasjeballer til egenmassasje for å påvirke muskulatur og bindevev, samt nervesystemet. Du kan forvente en helt rolig yogatime der vi lytter innover, gjør rolige bevegelser og strekker. Alt av utstyr finnes på stedet til gratis utlån.
kr 325,00

Kundalini yoga med gong. Kl. 15.30-16.45

Instruktør: May Katrin Pedersen Hvor: GAD (Punkt.) 75 min.

En Kundalini yoga time består av Inn-toning, oppvarming, en fysisk serie, avspenning, meditasjon og ut-toning. Tema for timen er pusten vår, og helsefordeler av ulike pusteteknikker – i kombinasjon med fysiske øvelser og meditasjoner. Vi åpner opp i brystet og i hjerteområdet vårt, øker lungekapasitet og skaper mer sirkulasjon. Det blir også innslag av Gong og healende vibrasjon. Alt utstyr finnes på stedet gratis til utlån.
kr 325,00

Fornebupiloten

Fornebupiloten ligger på Punkt. Her har du anledning til å få med deg hele 2 foredrag av den svært populære og anerkjente Ivar Vehler, i tillegg til 3 gratis foredrag! De gratis foredragene krever ingen påmelding, mens de med Ivar Vehler melder du deg på via vårt billettsystem.

Når Hva Pris
10.00 - 10.20 FOREDRAG: RYGGEN - Klinikk for Alle Fornebu GRATIS
10.30 - 10.50 FOREDRAG: GRAVIDITET OG YOGA - Oslo Kvinnehelsesenter GRATIS
11.00 - 12.30 FOREDRAG: SELVLEDELSE - Ivar Vehler 350,-
15.00 - 15.20 FOREDRAG: ANSIKTSYOGA - Maja Ottesen GRATIS

Foredrag: Tilstedeværelse og selvledelse i en hektisk hverdag - hvordan redusere ditt stress og øke din kapasitet? kl. 11.00-12.30

Hvem: Ivar Vehler. Hvor: Fornebupiloten (Punkt.) 90 min.

Ivar kombinerer faglig innsikt med praktisk kjennskap til dype utviklingsprosesser når han snakker om tilstedeværelse og selvledelse. Han er sosiolog fra UiO med spesialisering i ledelse fra University of California, Berkeley. I det daglige jobber han med leder - og organisasjonsutvikling i private - og offentlige organisasjoner. Samtidig leder han en instruktørutdannelse i mindfulness. Vehler har utgitt boken «Orkanens Øye - om mindfulness og selvledelse» og er en av tre lærere i en ettårig fordypning i mindfulness. Ivar har trent mennesker fra mange ulike miljøer i mindfulness, alt fra jagerflyvere til toppidrettsutøvere.
kr 375,00

Velkommen til AFTER PARTY hos Seeds!

Vår samarbeidspartner Seeds inviterer til after party etter festivalen! Du er hjertelig velkommen enten du har deltatt på festivalen eller ei.

Rull til toppen