YOGALÆRERE / FOREDRAGSHOLDERE

Vibeke Klemetsen smilende til kamera i yogapositur

VIBEKE KLEMETSEN

ASHTANGA YOGA - Nansenparken kl 09.00

Vibeke er kjent som programleder og Yoga-profil. Vibeke har i over 30 år vært en av de mest etablerte Ashtanga yoga profilene i Norge. Hun har vært med å gründe og etablere klesmerket Run&Relax, og er i dag en ettertraktet yoga profil som jobber for å bli verifisert instruktør. Hun tilbringer hvert år en måned i My Sore i India hvor hun praktiserer med sin guru. Og her praktiserer hun da Ashtanga Mysore yoga.

Les mer om Vibeke på vibekeklemetsen.no

Portrettbilde av Ivar Vehler

IVAR VEHLER

FOREDRAG: SELVLEDELSE - Fornebupiloten kl 11.00

Ivar Vehler kombinerer faglig innsikt med praktisk kjennskap til dype utviklingsprosesser når han snakker om tilstedeværelse og selvledelse. Han er sosiolog fra UiO med spesialisering i ledelse fra University of California, Berkeley. I det daglige jobber han med leder - og organisasjonsutvikling i private - og offentlige organisasjoner. Samtidig leder han en instruktørutdannelse i mindfulness. Vehler har utgitt boken «Orkanens Øye - om mindfulness og selvledelse» og er en av tre lærere i en ettårig fordypning i mindfulness. Ivar har trent mennesker fra mange ulike miljøer i mindfulness, alt fra jagerflyvere til toppidrettsutøvere.

Les mer om Ivar Vehler på www.co-create.no

Portrettbilde av Hilde Overaas

HILDE TH. ØVERÅS

SOLHILSEN FLOW (inkl. smoothie) - Nansenparken kl 06.30

VIRYA MOBILITY & STRENGTH - Nansenparken kl 16.15

Hilde bor og bygger på Fornebu og er co-founder av Fornebu yogafestival. Siden august 2018 har Hilde drevet og undervist boutique studioet Fornebu yoga. Hilde har sin grunnutdanning (RYT 200) i Viryayoga ved Nordiska Yogainstitutet og er også diplomert Viryayogalærer med videreutdanning i bl.a. barselyoga, Vinyasa, restorative yoga og diverse kurs innen Viryayoga/Viryametoden. Grunnpilarene i Hildes formidling er foreningen av gammel visdom og moderne vitenskap med et glimt, og verdien av "vanlighet".

Les mer om Hilde på fornebuyoga.no.

Portrettbilde av Joachim Skibenes

JOACHIM SKIBENES

BIKRAM YOGA - Nansenparken kl 11.00

Joachim driver Hot bikramyoga på Høvik sammen med Tonje Hasle Høyberget. Studioet skal være et fristed hvor du senker skuldrene og bare er deg selv, i et miljø der alle føler seg inkludert og akseptert. Joachim begynte med bikramyoga i Sydney i 2004. Han opplever yogaen som god fysisk trening, samtidig som den er mentalt rensende og oppkvikkende. Joachim opplever at bikramyoga hjelper til med å venne fokuset inn mot deg selv, noe som igjen gjør deg i stand til å forstå og utvikle deg selv på et fysisk, mentalt og emosjonelt plan. Han tok instruktørkurset i 2006 i Los Angeles, og har siden det undervist hovedsakelig i London og ved Bikram Yoga Oslo, men også i USA, Canada og India.

Les mer om Joachim på hotbikramyoga.no.

Portrettbilde av Inger-Marie Schuman

INGER-MARIE SCHUMAN

SLOW FLOW - Nansenparken kl 18.00

Inger-Marie er yogainstruktør (RYT 500) og eier av MyYoga - yogastudio på Snarøya/Fornebu.
YogaMedicine Registert Therapeutic Specialist.
"Jeg forelsket meg i yoga for snart 20 år siden, og tok steget ut og begynte å undervise i 2013. Jeg brenner for at alle kan praktisere litt yoga og kjenne effekten på kroppen og hodet. YogaMedicine har fokuset på anatomi og hvordan yogaøvelsene kan tilpasses til din kropp. Jeg elsker å lære bort de øvelsene som din kropp trenger for å bli kvitt vondter og fungere optimalt."

Les mer om Inger-Marie på myyoga.no

Portrettbilde av Suleman Ala K´in Malik

SULEMAN ALA K’IN MALIK

YIN & YANG FLOW - Nansenparken kl 13.00

Suleman har drevet med idrett på høyt nivå og er tidligere yrkessoldat. Han opplevde mye skader, liten fleksibilitet i kroppen og et hode som alltid var på jakt. Yoga ble redningen hans til å bli skadefri og oppleve et mer harmonisk indre. Hans intensjon er å guide deg til hvordan bevege kroppen og sinnet slik at man blir kjent med sitt indre, bli kjent med rommene i vårt eget hus og hvordan åpne vinduene for å slippe inn ny inspirasjon og perspektiver. Suli er en behagelig, respektert lærer som tilfører elevene sine balanse og styrke, og yogaen en kunstnerisk snert. Han har åpnet manges hjerter til yoga og introdusert dem for yogaens helende egenskaper.

Les mer om Suleman på Facebook-siden til Gu-Ru Yoga Oslo

Portrettbilde av Renate Alexandersen

RENATE ALEXANDERSEN

PILATES - Nansenparken kl 14.45

Renate driver til daglig designstudioet Alex Ark og har på siden av dette tidligere vært pilatesinstruktør Balansen Bodø og Elixia Fornebu.

Dette vil bli introduksjon i pilates grunnprinsipper og en fin intro for nybegynnere til treningsformen. Gjennom timen gjør vi øvelser med mulighet for mer avanserte variasjoner for viderekommende - så det vil være en super treningsøkt for alle som ønsker å bli støl og sterk!

Portrettbilde Kamilla Seljelid familieyoga barneyoga

KAMILLA SELJELID

FAMILIEYOGA (3-6 ÅR: 1 BARN + EN VOKSEN) - GAD, PUNKT. kl 09.00

BARNEYOGA (8-12 ÅR) - GAD, PUNKT. kl 10.15

Kamilla begynte med yoga i 2011 da hun flyttet til Australia, og utdannet seg til yogainstruktør i 2016 ved Breath of Life Yoga Center. Hun videreutdannet seg til barneyogalærer i 2017 ved Rainbow Kids Yoga. I samarbeid med Dr Grant Sinnamon skrev Kamilla en masteroppgave om yoga for barn med traumer ved Bond University, og har i tillegg forsket på effekten av yoga for barn med angst, depresjon, autisme og ADHD.
Kamilla opprettet Kamilla's Yoga i 2017 og har de siste årene undervist yoga til flere hundre barn i Oslo, Bærum og omegn.

Les mer om Kamilla på kamillasyoga.com

Portrettbilde av Kristiane Bryn

KRISTIANE BRYN

THE YIN JOURNEY - GAD, PUNKT. kl 11.45

Kristiane Bryn er en erfaren yogalærer, bevissthetsguide og en dypt utforskende sjel på denne planet. Hun har en evne til å guide mennesker inn i seg selv på en måte som åpner bevisstheten opp til hvilke ressurser og endeløs tilgang som finnes inne i vårt vakre vesen.

The Yin Journey er en magisk reise som må oppleves. I det vi legger oss ned på matten og overgir oss til nået begynner en reise. Vi reiser ut av hodet og inn i kroppens verden.

Les mer om Kristiane på Facebook-siden til The Yin Journey

Portrettbilde av Magnhild Krogh

MAGNHILD KROGH

YOGATERAPI: ROLL & RELEASE - GAD, PUNKT. kl 13.45

Magnhild er utdannet danser, fysioterapeut, yogalærer og har også en utdanning i fascial release fra Anatomy trains, som innebærer behandling av bindevevet/fascia. Til daglig jobber Magnhild som barnefysioterapeut på helsestasjon og i skolehelsetjenesten i bydel Østensjø. I tillegg har hun erfaring med grupper og individuell behandling i psykomotorisk fysioterapi for ungdom og voksne, med sammensatte behov som har et kroppslig utslag som f.eks angst, depresjon, traumer m.m
Magnhild underviser også flere yogaklasser ukentlig, hovedsakelig på Joy Yoga i Oslo. Der underviser hun Vinyasa, Yin og Yogaspa. I tillegg underviser hun signaturklassen sin Yogaterapi: Roll and Release

Les mer om Magnhild på momentumdyt.no

Portrettbilde av May Katrin Pedersen

MAY KATRIN PEDERSEN

KUNDALINI YOGA - GAD, PUNKT. kl 15.30

KRI-sertifisert Kundalini Yoga lærer:
" Jeg ble så glad i Kundalini yoga at jeg valgte å ta utdanningen innen denne fantastiske praksisen. En yogaform som rett og slett er en vitenskap og en teknologi om kropp og sinn, og hvordan håndtere seg selv gjennom livets opp og nedturer. 4,5 år har gått siden jeg tok valget om å studere denne yogaformen nærmere. Etter mine læreres eksempel har jeg forsøkt å skape et rom der alle kan føle seg velkommen, trygg og komfortabel. Et sted hvor sko og problemer blir igjen utenfor døren. Et rom som virkelig trengs i vår hektiske og travle livsstil.
I mine timer ønsker jeg å skape rom for nettopp DIN opplevelse. Oppmerksomt, trygt og med positiv tilnærming guider jeg gjennom timen. Mitt motto : Kundaliniyoga handler ikke om å nå ned til tærne dine, men hva du lærer om deg selv på vei ned."

INFO OM FLERE FOREDRAGSHOLDERE KOMMER SNART!

Rull til toppen